Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince topuklu ayakkabı giymek

Rüyada ince topuklu ayakkabı giymek

Rüyada ince topuklu ayakkabı giymek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada ince topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı etkileyebilecek kararlar almadan önce yanlış veya kötü bilgileri ya da kişileri elemeniz, hayatınızdan uzaklaştırmanız gerekiyor.

Rüyada ince topuklu ayakkabı giymek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına delalet eder.

Rüyada ince topuklu ayakkabı görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, onlara galip geleceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına yorulur.

Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi topuklu ayakkabı giymek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı giymek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına inanılır.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işaret eder.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, ticaret ehli kişi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments