Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz televizyon görmek

Rüyada beyaz televizyon görmek

Rüyada beyaz televizyon görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, hayra ve esenliğe, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz televizyon gördüyseniz:

  • Harika şeyler yapmanın eşiğindesiniz.

Rüyada siyah beyaz televizyon görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz televizyon görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hem yıpranacağına alamet eder.

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine delalet eder.

Rüyada çok televizyon görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon tamir etmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyon kumandası görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada televizyon kurmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments