Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon kurmak

Rüyada televizyon kurmak

Rüyada televizyon kurmak sağlık sorunun kalmayacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada televizyon kurmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlasını isteyen kişiler olabilir.

Rüyada televizyon kurmak dertlerinin çarelerine kavuşacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret eder.

Rüyada ortaklık kurmak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye sofra kurmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına yorulur.

Rüyada iftar sofrası kurmak bolluğa kavuşacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada düğün kurmak onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, onun yolundan ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada yeni iş kurmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada sofra kurmak ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, toplumda itibar ve takdir toplanacağına alamet eder.

Rüyada ilişki kurmak muradın gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments