Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz televizyon görmek

Rüyada siyah beyaz televizyon görmek

Rüyada siyah beyaz televizyon görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, başarılarının takdir edileceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz televizyon gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak veya isteklerinizi gerçekleştirmek için tüm kaynaklarınızı kullanmaktan çekinmeyeceğe benziyorsunuz.

Rüyada siyah beyaz televizyon görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada siyah televizyon görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına delalettir.

Rüyada beyaz televizyon görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini televizyonda izlemek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalettir.

Rüyada televizyon kanali görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, huzur dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyona bakmak makam edineceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine işarettir.

Rüyada televizyon anteni görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada televizyonda kabeyi görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, sağlığına kavuşacağına, işlerin de hafifleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments