Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon kumandası görmek

Rüyada televizyon kumandası görmek

Rüyada televizyon kumandası görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, patron olunacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyon kumandası gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir seyahat, konferans veya seminer sizi daha çok tanımak isteyeceğiniz kişilerle bir araya getirebilir.

Rüyada televizyon kumandası görmek kendisine ev alacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına inanılır.

Rüyada uzaktan kumanda görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına delalettir.

Rüyada tv kumandası görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kumandası görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, maddi durumun düzeleceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumanda görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kumandalı oyuncak araba görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada uzaktan kumandalı araba kullanmak heveslerin söneceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, fesada bulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzaktan kumandalı araba görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments