Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok televizyon görmek

Rüyada çok televizyon görmek

Rüyada çok televizyon görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, geleceğinizin güzel olacağına, şansızlığın kırılacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok televizyon gördüyseniz:

  • Belli koşullarınızı dayatma dürtünüz artabilir.

Rüyada eski televizyon görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, önünü göremez olacağına delalet eder.

Rüyada televizyon satın almak arkasından gıybet edeceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada plazma televizyon görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyon bakmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla televizyon görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına işaret eder.

Rüyada kendini televizyonda izlemek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada televizyon programına çıkmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonda ünlü birini görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments