Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon tamir etmek

Rüyada televizyon tamir etmek

Rüyada televizyon tamir etmek iyi şeyler yaşayacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon tamir etmek gördüyseniz:

  • Para akışınızda sorun olmasa bile, kontrollü harcamanız gerekiyor.

Rüyada televizyon tamircisi görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon tamir etmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyon tamir ettirmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya işaret etmektedir.

Rüyada siyah televizyon görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada televizyonda şarkı söylemek hem çok mutlu olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada televizyonda kabeyi görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayattan her istediğini alacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada televizyon sunucusu görmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada televizyon programına çıkmak dualarının kabul olacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments