Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, patlama noktasına geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası gördüyseniz:

  • Yeni fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına inanılır.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tavuk ve yumurta görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, dostlarını da iyi seçeceğine alamet eder.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, moral bulacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments