Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta gördüyseniz:

  • Konuyu ilgilendiren diğer taraflar onaylamasa da, siz, pek çok ilişkinizin veya anlaşma, plan ya da düzenlemelerin gidişatı ya da geleceği hakkında kararınızı verdiniz.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına delalettir.

Rüyada kümeste tavuk görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada kümeste tavuklar görmek hasadının tarlasında kalacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk kümesi görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına delalettir.

Rüyada kümesde tavuk görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tavuk ve kümes görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına inanılır.

Rüyada kümes ve tavuk görmek çalışıyorsa terfi alacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kümes dolusu tavuk görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments