Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek sağlığının bozulacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını gördüyseniz:

  • Geri dönüşü olabilecek yatırımlar hariç, diğer konulara itibar etmemenizde fayda var.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, gelirinin düşeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına alamet eder.

Rüyada tavuk yumurtası toplamak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası topladığını görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yeni mekânlara gireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada tavuk ve yumurta görmek anne babanın birbirine düşeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta toplamak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments