Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk yumurta civciv görmek

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, masumluğunu ispat edeceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına inanılır.

Rüyada tavuk yumurta civciv gördüyseniz:

  • Geneli ilgilendiren konular üzerine çalışabilirsiniz.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işinde yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk civciv görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına işarettir.

Rüyada tavuk ve civcivler görmek yaşam refahının düşeceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk yada civciv görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada tavuklu civciv görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments