Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, bir daha kopmayacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine delalettir.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını gördüyseniz:

  • Evle ilgili konuların isteklerinizin gerçekleşmesini engellemesine izin vermeyin.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Rüyada tavuğun yumurtasını almak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet eder.

Rüyada tavuk yumurtası görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, geçim derdine düşeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtasını görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işarettir.

Rüyada tavuk ve yumurta görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine yorulur.

Rüyada tavuğun yumurtasını görmek atılan adımların boşa gideceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek yarasını saracağına, insanlarla uyumunun artacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments