Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, sözleşme ya da bağlanması gereken hangi durum varsa hayat bulması için elinizden gelen herşeyi yapmalı, sağlık konularında yapılması gereken şeyleri ihmal etmemeli, yardım gerekiyorsa istemelisiniz.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine inanılır.

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, keyfe kavuşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet eder.

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta ve tavuk görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, hem yıpranacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments