Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk yumurta gördüyseniz:

  • Size keyif verecek bir harcama stresi azaltabilir.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, kazancı arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek kazancında artış olacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine delalet eder.

Rüyada tavuk yumurtası topladığını görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk ve yumurta görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına alamet eder.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine işaret eder.

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, ekonomik gücün çoğalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments