Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk ve yumurta görmek

Rüyada tavuk ve yumurta görmek

Rüyada tavuk ve yumurta görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, zararını tamamen kapatacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada tavuk ve yumurta gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya ani parasal yardımlar, ödemeler ilerledikçe zor veya garip bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtaları görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk ve yumurtalar görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yumurta görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine delalettir.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada tavuk yumurtasını görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments