Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk yumurtası topladığını görmek

Rüyada tavuk yumurtası topladığını görmek

Rüyada tavuk yumurtası topladığını görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, huzura erileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada tavuk yumurtası topladığını gördüyseniz:

  • Kararlarınıza diğerlerini dahil etmeniz durumunda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tavuk yumurta toplamak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, işlerinde verimin artacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yumurtası toplamak aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada tavuk yumurtası topladığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk altından yumurta almak iş yerinde çok zarar edileceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine yorulur.

Rüyada tavuğun yumurtasını almak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments