Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine işarettir.

Rüyada kırık tavuk yumurtası gördüyseniz:

  • Ayın ortasına doğru ailenizi ilgilendiren gergin ortamlar veya diyaloglar dikkat gerektiriyor.

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada kırık çiğ yumurta görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına inanılır.

Rüyada kırık yumurta sarısı görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta kırık görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada dolapta kırık yumurta görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına tabir olunur.

Rüyada yumurtayı kırık görmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada kabuğu kırık yumurta görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kazancının iki kat artacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments