Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk yumurtası görmek

Rüyada tavuk yumurtası görmek

Rüyada tavuk yumurtası görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yumurtası gördüyseniz:

  • Artan bilgi akışı veya yeni bilgiler edinme gereksinimi ön plana çıkıyor.

Rüyada tavuk yumurta toplamak borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kötü yola sapmayacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, kimden akıl soracağına, şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta yumurtlayan tavuk görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına yorulur.

Rüyada tavuğun yumurtasını almak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun yumurtasını görmek insanları kıracağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk ve yumurta görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments