Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, helal kazanca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk ve yumurtasını gördüyseniz:

  • Eski fikirler yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada tavuk yumurta toplamak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada tavuk yumurtası toplamak eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına inanılır.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek mal ve rızkın çoğalmasına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek bereketli ve hayırlı olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk ve yumurtalar görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya tabir olunur.

Rüyada tavuk yumurtası almak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına delalet eder.

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurta tavuk görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments