Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta ve tavuk görmek

Rüyada yumurta ve tavuk görmek

Rüyada yumurta ve tavuk görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, çok hayırlı insan olunacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada yumurta ve tavuk gördüyseniz:

  • Doğru seçimi yapmanıza yardım edebilecek gerçeklere hakim olmayabilirsiniz.

Rüyada tavuk yumurtasını görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yumurta toplamak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yumurta ve tavuk görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada tavuktan yumurta çıkarmak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tavuk yumurta görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada tavuk yumurtası almak maddi durumunuzun düzeleceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, bilincin artacağına yorulur.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine delalet eder.

Rüyada tavuğun yumurtasını almak bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments