Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tabak kırmak

Rüyada beyaz tabak kırmak

Rüyada beyaz tabak kırmak duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada beyaz tabak kırmak gördüyseniz:

  • Sormanız durumunda istediğiniz yardımı alabilirsiniz.

Rüyada beyaz tabak kırmak Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına yorulur.

Rüyada tabak kırmak aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bardak tabak kırmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kişinin fakirleşeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine inanılır.

Rüyada bardak ve tabak kırmak hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah tabak kırmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çay tabağı kırmak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada porselen tabak kırmak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments