Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay tabağı kırmak

Rüyada çay tabağı kırmak

Rüyada çay tabağı kırmak Allah’ın yolundan gideceğine, kafa dinleyeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çay tabağı kırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da kendinizi değişime zorlama eğilimini bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada çay tabağı kırmak yeni şeyler deneneceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardak tabak kırmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırmak çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine alamet eder.

Rüyada tabak kırmak görmek kendisini işine vereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada bardak ve tabak kırmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada tabak bardak kırmak uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada beyaz tabak kırmak işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada tabak kırmak sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, onun her zaman başında olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments