Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen tabak kırmak görmek

Rüyada porselen tabak kırmak görmek

Rüyada porselen tabak kırmak görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, başarılarının düşeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine delalet eder.

Rüyada porselen tabak kırmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınız veya ailenizle ilgili bir durumu istediğiniz şekle sokabilecek altın dokunuş söz konusu olabilir.

Rüyada porselen tabak kırmak kişinin kendi başının çaresine bakacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada porselen tabak almak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada porselen tabak görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada porselen beyaz tabak görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış porselen tabak görmek yeni bir yol tutulacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada porselen tabak aldığını görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada kirli porselen tabak görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments