Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak tabak kırmak

Rüyada bardak tabak kırmak

Rüyada bardak tabak kırmak kendisine gelir getiren yolların açılacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada bardak tabak kırmak gördüyseniz:

  • Hazırlıksız hareket etmektense beklemek daha iyidir.

Rüyada tabak bardak kırmak kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bardak ve tabak kırmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bardak tabak kırmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına inanılır.

Rüyada porselen tabak kırmak üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tabak kırmak görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, darlanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına delalettir.

Rüyada tabak kırmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, gelirinin azalacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tabak kırmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments