Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen tabak kırmak

Rüyada porselen tabak kırmak

Rüyada porselen tabak kırmak elinin de bolluk ve bereket göreceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada porselen tabak kırmak gördüyseniz:

  • Olayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırmak onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada porselen tabak satın almak yeni bir projenin başına geçirileceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış porselen tabak görmek en pahalı evlerde oturacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına yorulur.

Rüyada porselen tabaklar görmek yüksek makamlara geleceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada porselen tabak yıkamak nefsine uyacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada porselen tabak görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kırık porselen tabak görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments