Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak kırmak

Rüyada tabak kırmak

Rüyada tabak kırmak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına işaret eder.

Rüyada tabak kırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı şeyler denemek isteyebilir, farklı bir yöne ilerleyebilir, mevcut işinizde farklı bir projeyle ilgilenebilir, iş değişikliğine gidebilir ya da işle ilgili değişik teklif veya davetler alabilirsiniz.

Rüyada porselen tabak kırmak kendi işini kuracağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada tabak çanak kırmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına alamet eder.

Rüyada cam tabak kırmak birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada tabak kırmak görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabak bardak kırmak fakirliğinin biteceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardak ve tabak kırmak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tabak kırmak bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine delalettir.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments