Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tabak kırmak

Rüyada siyah tabak kırmak

Rüyada siyah tabak kırmak zor da olsa bazı kararlar vereceğine, onların mutlu haberlerini alacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah tabak kırmak gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir.

Rüyada siyah tabak kırmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, işbirliği içinde olacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına delalet eder.

Rüyada cam tabak kırmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sinirlenip tabak kırmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabak kırmak görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardak ve tabak kırmak hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardak tabak kırmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına işarettir.

Rüyada tabak kırmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabak bardak kırmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments