Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mini şort giymek

Rüyada mini şort giymek

Rüyada mini şort giymek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kazancın artmasına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına inanılır.

Rüyada mini şort giymek gördüyseniz:

  • Evle ilgili bir durum partnerinizle uğraşmanız gerekmesi belli bir sorunun askıya alınmasına neden olabilir.

Rüyada mini şort giymek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada mini elbise giydiğini görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, üzüntülü haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada mini elbise giymek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına delalettir.

Rüyada beyaz mini etek giymek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mini etek giymek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada mini gelinlik giymek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mini etek giymek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah mini elbise giymek bulunan mevkinin kaybedileceğine, tecrübe kazandıracağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments