Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah şort giymek

Rüyada siyah şort giymek

Rüyada siyah şort giymek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah şort giymek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada siyah şort giymek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada siyah şort görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalettir.

Rüyada pembe şort giymek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mini şort giymek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada kısa şort giymek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işarettir.

Rüyada mavi şort giymek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada yeşil şort giymek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz şort giymek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments