Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil şort giymek

Rüyada yeşil şort giymek

Rüyada yeşil şort giymek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil şort giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle ilgili haberler karşısında düşüncelerinizde değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada yeşil şort giymek iyi geçim halinde kalacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mini şort giymek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalet eder.

Rüyada kot şort giymek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada mavi şort giymek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada kısa şort giymek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah şort giymek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz şort giymek herkesten ileriye gideceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada sarı şort giymek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments