Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kullanılmış silgi görmek

Rüyada kullanılmış silgi görmek

Rüyada kullanılmış silgi görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine tabir olunur.

Rüyada kullanılmış silgi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız görüş alanınızı daraltıyor.

Rüyada kullanılmış silgi görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada silgi ve kalem görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada defter silgisi görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi silgi görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına alamet eder.

Rüyada silgi görmek rahatsızlıkların son bulacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silgi aldığını görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalettir.

Rüyada bir sürü silgi görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada silgi satın almak el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments