Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu silgi görmek

Rüyada turuncu silgi görmek

Rüyada turuncu silgi görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına inanılır.

Rüyada turuncu silgi gördüyseniz:

  • Çevrenizde yaşanan her konuyu kafanıza takıyorsunuz, biraz rahat olun yoksa sağlığınızı kaybedebilirsiniz.

Rüyada turuncu silgi görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işarettir.

Rüyada silgi tozu görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, ayrılanların kavuşacağına alamet eder.

Rüyada siyah silgi görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada mavi silgi görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalem ve silgi görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada silgi satın almak sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada silgi yemek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments