Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silgi ve kalem görmek

Rüyada silgi ve kalem görmek

Rüyada silgi ve kalem görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine tabir olunur.

Rüyada silgi ve kalem gördüyseniz:

  • Gerilimi arttırıcı aktivitelerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada kalem silgi görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada silgi ve kalem görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına yorulur.

Rüyada kalem ve silgi görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere delalet etmektedir.

Rüyada kalem silgisi görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi silgi görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli silgi görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada silgi satın almak evlatların hayırsız çıkacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada silgi almak üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments