Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun sigara içmek

Rüyada uzun sigara içmek

Rüyada uzun sigara içmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun sigara içmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı hesaba katmadan yapacağınız seçimler, kendi mantık hesaplaşmanız ödüllendirileceğinizi düşündürse de, yaratıcılık eklenmeden beklediğinizi almanız zor olabilir.

Rüyada uzun sigara içmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sigara içmek çekilen acıların unutulacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalettir.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada sigaraya içmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına işarettir.

Rüyada başkasını sigara içmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, işbirliği içinde olacağına, kolaylıklara kavuşacağına yorulur.

Rüyada ramazanda sigara içmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada efkarlı sigara içmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments