Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle sigara içmek

Rüyada sevgiliyle sigara içmek

Rüyada sevgiliyle sigara içmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle sigara içmek gördüyseniz:

  • Genelde çevrenizdeki kadınlarla iyi ilişkiler kurabileceksiniz.

Rüyada eski sevgiliyle sigara içmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, canlanacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle sigara içmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının yanında sigara içmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla sigara içmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada birinden sigara alıp içmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine işarettir.

Rüyada annemle sigara içmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu sigara içmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments