Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda sigara içmek

Rüyada okulda sigara içmek

Rüyada okulda sigara içmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çok güzel günler göreceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulda sigara içmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ikna edilmek, kendinizi garantiye almak veya iltifat işitmek için yapacağınız girişimlerin karşılığında aradığınız tepkileri bulamayabilirsiniz.

Rüyada okulda sigara içmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, dileklerin yerine geleceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada tütün sigara içmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine alamet eder.

Rüyada sigara ve içki içmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kazancının artacağına, işaret eder.

Rüyada evde sigara içmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, yaşama dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada keyifle sigara içmek engellerin aşılacağına, makbul olan mallar edineceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret eder.

Rüyada erkekle sigara içmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, düzeninin bozulacağına işarettir.

Rüyada babayla karşılıklı sigara içmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı sigara içmek sevdiği insanların olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments