Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak sigara görmek

Rüyada ıslak sigara görmek

Rüyada ıslak sigara görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, evlat sahibi olunacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, gıybet edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada ıslak sigara gördüyseniz:

  • Belli konularda yeteneklerinizi ya da kendinizi keşfetmenizi engelleyen bağlardan ya da anlaşmalardan kurtulabilirsiniz.

Rüyada ıslak sigara görmek sevdiğini söyleyeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak sigara içmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak ayak görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada elini ıslak görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada ıslak birini görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak mezar görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, her daim bereketli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada ıslak mont görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ıslak etek görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments