Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara izmariti atmak

Rüyada sigara izmariti atmak

Rüyada sigara izmariti atmak düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, haram mal yiyip içeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara izmariti atmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz veya yeteneklerinizi geliştirmeniz ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada sigara izmariti atmak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada sigara izmaritleri görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına inanılır.

Rüyada sigara izmariti görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara izmariti toplamak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara izmariti içmek düzenin bozulacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına delalet eder.

Rüyada sigara izmariti temizlemek yeni bir işe geçiş yapılacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, masraflarının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara izmariti yemek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada izmarit atmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments