Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saten gecelik görmek

Rüyada beyaz saten gecelik görmek

Rüyada beyaz saten gecelik görmek çalışmalarının beğenileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına işarettir.

Rüyada beyaz saten gecelik gördüyseniz:

  • Farklı olmak için çaba gösterebilirsiniz.

Rüyada beyaz saten gecelik görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada saten beyaz gecelik giymek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalettir.

Rüyada siyah saten gecelik görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, iyi geçiminin devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada saten gecelik giymek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı saten gecelik görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz saten elbise giymek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, hasret gidereceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saten pijama görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kırmızı saten kumaş görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments