Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saten elbise giymek

Rüyada beyaz saten elbise giymek

Rüyada beyaz saten elbise giymek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, mutlu bir insan olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz saten elbise giymek gördüyseniz:

  • Olayların gerçek sebeplerini araştırıp, tam bir çözüm yolu bulmanız gerekiyor.

Rüyada beyaz saten elbise giymek mal mülk edineceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil saten elbise giymek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, başarısız ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada mavi saten elbise giymek ele geçen kazancın artacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalettir.

Rüyada kırmızı saten elbise giymek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada saten yeşil elbise giymek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saten beyaz gecelik giymek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada saten elbise görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalettir.

Rüyada saten kırmızı elbise görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments