Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saten gecelik giymek

Rüyada saten gecelik giymek

Rüyada saten gecelik giymek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, nasibin bollaşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saten gecelik giymek gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları bir süredir sıkıntı yaratan veya bıktırıcı olmaya başlamış problemlerin çözümünü sağlayabilir.

Rüyada saten beyaz gecelik giymek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada saten gecelik giymek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı saten gecelik görmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz saten gecelik görmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, başarısının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah saten gecelik görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saten yeşil elbise giymek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, stresini atacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz saten elbise giymek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi saten elbise giymek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, yüzünün kızaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments