Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saten beyaz gecelik giymek

Rüyada saten beyaz gecelik giymek

Rüyada saten beyaz gecelik giymek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, deşarj olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, insanlarla uyumunun artacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saten beyaz gecelik giymek gördüyseniz:

  • Olmasını çok istediğiniz şeyleri elde etmenize yardım edebilecek ilginç olaylar yaşanabilir.

Rüyada saten beyaz gecelik giymek hedeflerin gerçekleşeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, yeni yerler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada saten gecelik giymek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz saten gecelik görmek gelirinden yana memnun olacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Rüyada beyaz saten elbise giymek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı saten gecelik görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah saten gecelik görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saten yeşil elbise giymek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saten gömlek giymek ferah düzeyinin yükseleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments