Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah saten gecelik görmek

Rüyada siyah saten gecelik görmek

Rüyada siyah saten gecelik görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah saten gecelik gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz onunla olan ilişkide kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Rüyada siyah saten gecelik görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada saten gecelik giymek yeni bir alışkanlık edinileceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz saten gecelik görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı saten gecelik görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saten beyaz gecelik giymek kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, şansının kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah saten elbise görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, şeytana uyacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı saten elbise görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada saten çarşaf görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments