Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı saten kumaş görmek

Rüyada kırmızı saten kumaş görmek

Rüyada kırmızı saten kumaş görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, şeref ve rütbeye, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, pişman olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı saten kumaş gördüyseniz:

  • Bonkörlük veya cömertlik seviyesini ayarlamakta zorluk çekmeniz, ileride kafanızı duvarlara vurdurtabilecek kararlar almanıza neden olabilir.

Rüyada kırmızı saten kumaş görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil saten kumaş görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, kariyerinin yükseleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı saten elbise görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı saten gecelik görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı saten yorgan görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kırmızı saten elbise giymek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada saten kırmızı elbise görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada beyaz saten elbise giymek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments