Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı saten gecelik görmek

Rüyada kırmızı saten gecelik görmek

Rüyada kırmızı saten gecelik görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı saten gecelik gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı önceden tahminde zorlanan meslektaşlarınız, iş arkadaşlarınız, akrabalarınız veya aileniz şaşırıyor olabilirler.

Rüyada kırmızı saten gecelik görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada saten gecelik giymek başarıya giden yollarının açılacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada beyaz saten gecelik görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah saten gecelik görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saten beyaz gecelik giymek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, ruhunun dinleneceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı saten elbise görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı saten elbise giymek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı saten kumaş görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments