Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saten pijama görmek

Rüyada saten pijama görmek

Rüyada saten pijama görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saten pijama gördüyseniz:

  • İç sıkıntıları çekebilirsiniz.

Rüyada saten pijama görmek borçlarını bitireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı saten yorgan görmek makamının artacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine işaret eder.

Rüyada saten gecelik giymek hak yolunda hayır işleri yapacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada saten çarşaf görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına delalet eder.

Rüyada yeşil saten kumaş görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi saten yorgan görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı saten kumaş görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı saten elbise giymek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, bazı konularda önayak olunacağına, emeklerin boş yere harcanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments