Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker şapkası giymek

Rüyada asker şapkası giymek

Rüyada asker şapkası giymek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, hayallerinin yıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker şapkası giymek gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler faydalı olabilir.

Rüyada asker şapkası giymek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada asker şapkası takmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, kazancının tükenmeyeceğine delalettir.

Rüyada bebeğe şapka giydirmek maddi olarak büyüyeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına inanılır.

Rüyada beyaz şapka giymek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni şapka giymek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada başına şapka giymek çok iyi bir kariyer edineceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına alamet etmektedir.

Rüyada fötr şapka giymek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker postalı giymek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, şükrederek yaşayacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments