Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bebek şapkası görmek

Rüyada beyaz bebek şapkası görmek

Rüyada beyaz bebek şapkası görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, borçlarının artacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bebek şapkası gördüyseniz:

  • Kutlama gerektirecek durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz bebek şapkası görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz şapka takmak korkulan bir şeyin başa geleceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına delalettir.

Rüyada beyaz örgü şapka görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, verimin kaçacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz şapka giymek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz şapka görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına işarettir.

Rüyada başa beyaz şapka takmak başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz şapka örmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada bebeğe şapka giydirmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments