Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sandık görmek

Rüyada beyaz sandık görmek

Rüyada beyaz sandık görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, kötü yollara gireceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına delalettir.

Rüyada beyaz sandık gördüyseniz:

  • Gönül ilişkilerinizde düşüncelerinizi gerçekleştirmek için ruhsal teşviklere ihtiyacınız var.

Rüyada beyaz sandık görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına delalet etmektedir.

Rüyada bir sandık altın görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, her zaman neşeli olacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir sandık görmek işlerin sarpa saracağına, iyi anlaşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada sandık bulmak işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada sandıkta altın bulmak çok sıkıntılı günler yaşayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi çeyiz sandığını görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sandık taşımak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, kız çocuğunun olacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada sandıkla altın görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments