Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir sandık görmek

Rüyada büyük bir sandık görmek

Rüyada büyük bir sandık görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, sorunların üstesinden geleceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada büyük bir sandık gördüyseniz:

  • Tahminlerde bulunmayı bırakıp, uzun vadeli sonuçlar üzerine odaklanmalısınız.

Rüyada büyük sandık görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine işarettir.

Rüyada büyük bir sandık görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş sandık görmek çok güzel günler geçireceğine, bekarsa evleneceğine, yüksek moral sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı sandık görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, kişinin bundan zarar göreceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandıkta para bulmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada sandık anahtarı görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalet eder.

Rüyada ahit sandığını görmek çok büyük bir rahata ereceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada sandık taşımak onlar için çabalayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments